Trabzonspor Golcü Forveti İle Masaya Oturmaya Hazırlanıyor!

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sadece dış transferde değil, iç transferde de adımlara başladı.
Yabancı kontenjanında yer açmak için gidecekler listesini dolduran bordo mavililer, genç forvetleri Enis Destan ile de masaya oturmaya hazırlanıyor.
Enis Destan Gol SevinciEnis Destan Trabzonspor İle Sözleşme Uzatmaya HazırlanıyorBu sezona Bjelica ile başlayan Trabzonspor’da formayı alan Enis Destan, süre bulduğu maçlarda çok iyi performanslar ortaya koymuştu.
Futbol otoritelerinden olumlu tepkiler alan genç forvet, Onuachu’nun olağan üstü performansı sonrası yine yedek kulübesinde oturmaya başladı.
Ancak sezon sonu gidecek Onuachu ve Umut Bozok’un takımdan ayrılığı, genç forvet için bir fırsat olabilir. Zira sezon sonu bordo mavililerin elinde kısıtlı bir hücum hattı kalabilir.
Enis Destan Trabzonspor FormasıylaTrabzonspor Enis Destan’a Fırsat VerecekBu şartları göz önünde bulunduran Trabzonspor, 2026 yılında sözleşmesi bitecek Enis Destan ile 4 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.
Şu ana kadar 11 maçta süre alan 1.86 boyundaki futbolcu bunlardan sadece birinde ilk 11’de görev yaptı. 
Yıllık üç milyon lira kazanan genç forvetin yeni sözleşmede ciddi bir maaş artışı alacağı tahmin ediliyor.
Kaynak: gunebakis.com.tr