Nwakaeme Trabzonspor’a Mı Döndü? İşte Nwakaeme İçin Son Gelişmeler…

Ara transfer döneminin başlamasıyla beraber Trabzonspor’da ibre yeniden Anthony Nwakaeme’ye döndü.
Trabzon’da unutulmaz hikayeler bırakan Nijeryalı oyuncunun şehirde adeta yolları gözleniyor. Kendi takımıyla anlaştığı iddia edilen Nwakaeme’nin artık Trabzonspor ile anlaşması kaldı.
Trabzonspor yönetimi, eski futbolcusu Nwakaeme’nin transferini resmi olarak duyurmak üzere.
Tecrübeli oyuncu ile taraflar arasında tam bir anlaşma sağlanmış durumda, ancak Arap kulübü ile oyuncu arasında henüz çözülmesi gereken küçük detaylar bulunmakta.
Yönetim, Nwakaeme’nin bu ayrılık sürecinde ortaya çıkan ufak tefek sorunların giderilmesi için oyuncudan haber bekliyor.
Trabzonspor’un bu transfer için bonservis bedeli ödememesi ve transferin her an resmiyet kazanması bekleniyor.
Nwakaeme ise Mayıs ayının sonuna kadar olan alacaklarından feragat ederek bonservisini ücretsiz alabilmek adına çaba gösteriyor.
Nwakaeme Trabzonspor’a Mı Döndü?Transferin bir an önce gerçekleşmesini isteyen Trabzonspor taraftarları, Nwakaeme dönüyor mu? Trabzonspor Nwakaeme transferi… sorularına cevap arıyor. 
Taraftarın bu denli sevgilisi olan Nwakaeme için Trabzonspor kulübü başkanı Ertuğrul Doğan özel bir yayında konuştu.
Nwakaeme Çok Sevdiğimiz Bir OyuncuDoğan Nwakaeme’nin Trabzonspor’a dönüşüne açık kapı bırakırken, şu ifadeleri kullandı;
“Tony Nwakaeme için kulübünün başkanı ile görüşüyoruz. Eğer oradan uygun şartlarda çıkarsa hocamızın istediği bir oyuncu. Şuan kontratlı bir oyuncu. Çok sevdiğimiz bir oyuncu. Bize ciddi katkılar verdi. Disiplinli de bir oyuncu” dedi.
Kaynak: gunebakis.com.tr