Trabzonspor kendi evinde yıkıldı!

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor, Galatasaray ile karşılaştı. Mücadele Papara Park Stadyumunda saat: 19.00’da başladı. Karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetti. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge. Maçın VAR hakemi ise Özgür Yankaya. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadele kapalı gişe oynandı. Karşılaşma Trabzonspor’un 5-1’lik mağlubiyeti ile sona erdi.
Mücadelenin ilk yarısının 13’dakikasın Wilfried Zaha Galatasaray’ın ve maçın ilk golünü kaydetti. İlk yarı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısının 61’dakikasında sarı-kırmızılı ekipten Zaha ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. 64’dakikada ise Kaan Aydın mücadelenin üçüncü golünü attı. Skor 3-0 oldu. Mücadelenin 79’dakikasında Enis Destan Trabzonspor’un ilk golünü kaybetti. Skor 3-1 oldu. 80’dakikada Galatarasay’dan Kerem Aktürkoğlu skoru 4-1 yapan golü attı. 90′ dakikada Wilfried Zaha’nın golü öncesinde Barış Alper’in faul yapması sonrası VAR uyarısı geldi ve gol iptal edildi. Barış Alper sarı kart gördü. 90+6′ Kerem Aktürkoğlu skoru 5-1 yapan golü attı.
Trabzonspor kendi evinde Galatasaray’a 5-1 yenildi.
Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk 11’leri;Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Hüseyin, Rayyan Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Enis Bardhi, Fountas, Enis DestanGalatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha