Pierre Cardin Bebek&Çocuk&Genç Odası, Söğütlü’de Hizmete Başladı Türkiye’de 43. Trabzon’da İlk!

Trabzon’da Pierre Cardin Bebek&Çocuk&Genç Odası’nın açılışı yapıldı. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde mağaza sahipleri Galip Genç ve Hakan Soygenç’in uzun uğraşlarıyla şehre gelen Pierre Cardin markası şehirde Türkiye’de 43. Trabzon’da ise ilk şube olma özelliğini taşıyor.  526 metrekarelik bir alanda hizmete giren mağaza, 6 personelle istihdama da katkı sağlıyor.
Mağazanın açılışına Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen mağazanın açılışına özel yüzde %30+%20 indirim uygulanırken indirimlerin 1 ay süreceği belirtildi.
 
Pierre Cardin Markası Trabzon’da  
Açılış konuşmasını yapan mağaza sahiplerinden Galip Genç, Ortahisar Limited Şirketiyiz ve yaklaşık 15 senedir faaliyet gösteriyoruz. Özellikle tekstil sektöründe faaliyetlerimiz var, başka mağazalarımız da bulunuyor. Mobilya sektörüne Pierre Cardin markası ile girdik. Bu sektöre girmek için uzun süredir iyi bir marka bekliyorduk ve nihayet başardık. Artık Trabzon halkını Pierre Cardin kalitesiyle buluşturduğumuz için memnunuz. Fiyatlarımız diğer yerlere kıyasla daha makul ve açılışa özel kampanyalarımız var. Ay sonuna kadar bu kampanyalar devam edecek, sonrasında ise rekabetçi fiyatlarımız olacak. Talep devam ederse Trabzon’un farklı bölgelerinde de mağaza açmayı planlıyoruz. Pierre Cardin zaten dünyanın en tanınmış markalarından biri. Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde kaliteli ve rekabetçi fiyatlar vaat ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 
Ay Sonuna Kadar Olan İndirimi Değerlendirmek Şart
 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, “ Mağaza açılışını yapan Galip ve Hakan kardeşlerime hayırlı olsun diyorum. Mağazanın fiyatları genele bakıldığında daha ucuz. Ben de mobilya işi yapıyorum. Bu fiyatların bu maliyetler ve şartlar altında gerçekten imkanı yok. Hakikaten fiyatlar uygun görünüyor. Ay sonuna kadar bu imkanı değerlendirmek gerekiyor. Bu fiyatlara bu malzemeleri üretmek çok mümkün değil.  Açılışa özel fiyatları, vatandaşların değerlendirmeleri gerekiyor.”

Mağaza , Söğütlü’de Değer Katacak
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Öncelikle şehrimizin batı şeridinde heyelan ve sel felaketlerinde etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. En kısa zamanda umarız, el ele vererek 4 ilçedeki yaraları saracağız. Yapılan mağaza açılışının Söğütlü mahallesine değer katacağından ve bundan emin olduğumuz bir işletme açılışında yer alıyoruz. Söğütlü Mahallemiz; nüfusuyla gelişmişlik düzeyiyle Akçaabat’ımıza değer katıyor. Bu mahallemizin içerisinde de bunun gibi ticari işletmelerin açılması çok değerli. Mağaza hem insanlarımızın ulaşımı hem de ihtiyaçlarını karşılama açısından çok önemli bir bölgede yer alıyor. Ayrıca da mağaza hitap ettiği bölge itibariyle hem doğuda hem batıda gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alan olmuş oldu. Bu arkadaşlarımız, yatırımlarını burada gerçekleştirdi. Bu konuda bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi de bu işletmenin hayır getirmesini temenni ediyorum. İstihdam olarak da şu anlık 6 personelle çalışıyorlar. Umuyorum ki geçen günlerde bu sayı giderek daha çok artacaktır. Uygun ürünlerin olduğu bu mağazamıza herkesi davet ediyoruz.”

 
Karadeniz Hattında 3. Şube
 
Pierre Cardin Türkiye Satış Müdürü Semih Uyanık ise açılışla ilgili şu sözlere yer verdi: “Ürünlerimiz birinci sınıf, kansorejen madde içermiyor. Boyalar bile su bazlı olduğu için, bebeklerin yutmaları halinde herhangi bir sorun olmuyor. Trabzon’da henüz ilk şubemiz. Karadeniz hattında ise 3. şube olarak hizmete başladı.”