Trabzon’dan Kurtulmak İsteyen Abdulkadir İşte Böyle Ayrıldı!

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Hull Cityli olmak için geri sayıma geçti.
Kadro dışı bırakılmasının ardından hem yurt içinden hem yurt dışından birçok teklif alan genç oyuncu kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini belirterek Türkiye’den gelen önerileri kabul etmedi.
Hull City Abdulkadir Transferini Çok İstediAbdülkadir’i yurt dışından en çok isteyen takımların başında ise Hull City geliyor. Abdülkadir’in de ısrarlı İngiliz ekibine gitmek istemesi taraflar arasında görüşmeleri hızlandırdı.
Pendikspor’un 6 milyon euroluk teklifine karşın, Abdülkadir’in İngiliz ekibine gitmek istemesi nedeniyle Hull City’nin 2.5 milyon sterlin ve bonusları içeren teklifini zorunlu olarak değerlendirmeye aldı.
Abdulkadir’in Önümüzdeki Günlerde İmza Atması BekleniyorAbdülkadir’in, Hull Ciyt’ye gitmesi için birçok aracının da devreye girdiği belirtilirken, taraflar arasında bu hafta içinde resmi imzaların atılması bekleniyor.
Abdülkadir için Hull Ciyt ile yapılacak sözleşmesinin detaylarında, birçok madde bulunduğu ve bonuslarla birlikte 2.5 milyon sterlinlik bonusun 7 milyon sterlin civarlarına çıktığı öğrenildi.
Trabzonspor’da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür’ün, İngiltere’ye transferine Ada’da da kesin gözle bakılıyor.
Hull City’yi yakından izleyen gazeteciler “Hafta başında bu iş imza ile sonuçlanır” ifadelerini kullanıyor.
Abdulkadir’in Trabzonspor PerformansıAbdülkadir Ömür, Trabzonspor formasını 211 defa taşıdı. Gole, şehrin plakası kadar katkı yaptı.
25 defa fileleri havalandırdı. 36 asist yaptı. Toplamda 61 gole direkt etkisi oldu. 9 defa sarı kartla cezalandırıldı. Kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi.