Fırtınası Yeniden Kopacak, Herkes Tribündeki Yerini Alsın! Trabzonspor – Başakşehir Maçı İçin Flaş Çağrı

Çılgınlar Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamada, “Uzun bir aradan sonra Trabzonspor, taraftarının önünde yeniden sahaya çıkıyor!
Sahada mücadele edecek olan 11 adamın arkasında, tribünlerde binlerce Bordo-Mavi yürek olacak. Şimdi söz sırası sizde, Trabzon’un cefakâr, yürekli taraftarı! Bu maç sadece sahadaki futbolcuların değil, sizlerin de mücadelesi. Trabzonspor’u yeniden zirveye taşıma vakti geldi!” denildi.
Tribünlerde Coşku Zamanı: “O Stadı Cehenneme Çevirelim!”Taraftarlar, rakip kim olursa olsun sahayı onlara dar etmenin bir borç olduğunu vurgularken, “ Karadeniz’in hırçın dalgaları gibi, tribünlerde fırtına gibi esmenin zamanı geldi. Hep birlikte o stadı bir cehenneme çevirelim. Karşı takıma ayak bastıkları her metreyi pişman edelim!” ifadeleriyle Trabzonspor taraftarını göreve çağırdı.
“Biz Karadeniz’in Çocuklarıyız! Hırçın, Güçlü ve İnatçı!”Taraftarlar, Trabzonspor’un başarısının sadece sahada değil, tribünlerdeki coşkulu yüreklerde de yattığını belirterek, “Biz pes etmeyiz, biz yorulmayız, biz bu formaya aşkla bağlıyız! Takımımız sahada savaşırken biz de tribünlerde en az onlar kadar savaşacağız!” şeklinde seslendi.
“90 Dakika Boyunca Susmak Yok, Pes Etmek Yok!”Trabzonspor’un yanında yer alacak taraftarlara çağrı yapan Çılgınlar Taraftarlar Derneği, “Karadeniz’in çocukları sahaya çıkıyor, o stadı yıkacak bir fırtına geliyor! Herkesi tribünlerde yerini almaya davet ediyoruz. 90 dakika boyunca susmak yok, pes etmek yok! Bu mücadelede yerini al ve Trabzonspor’un yeniden tarih yazmasına tanık ol!” ifadeleriyle destek istedi.
Bordo-Mavi’nin Gücü Sensin! Şimdi Trabzonspor Zamanı!Trabzonspor taraftarlarının coşkusuyla stadı doldurması ve sahadaki mücadeleye güç katması bekleniyor. Taraftarlar, “Fırtına gibi esen Trabzonspor taraftarı olarak bugün tarih yazacaksın” diyerek sahada ve tribünde tam destek için tüm Bordo-Mavi sevdalılarını tribünlere çağırdı.