Trabzonspor’dan transfer açıklaması!

Trabzonspor için bir çok isim transfer gündemine geliyor. Bordo-mavili ekipten ise gündemdeki isimlerle ilgili beklenen resmi açıklama yapılamadı. Transfer arasının bitimine kısa bir aman kalan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçı sonrası transfer açıklamasında bulundu. Başkan Doğan, “Yakın zamanda birkaç transferimiz olabilir. Dolaysıyla transferde çıtayı yukarıya doğru çıkaracağız.” dedi. Teknik Direktör Abdullah Avcı ise transfer konuşunda çalıştıklarını belirtti.
“Yakın zamanda birkaç transferimiz olabilir”Trabzonspor’un yakın zamanda transfer yapabileceğini dile getiren Başkan Doğan, “Ne kadar üzgün olduğumuzun inanın bir tarifi yok. Bu anlatılacak bir şey değil. Ama Trabzonsporlu abilerimize kardeşlerimize değerli taraftarlarımıza çok net söylüyorum. Yönetim kurulu olarak bu sıkıntıların üzerinden gelmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yakın zamanda birkaç transferimiz olabilir. Önümüzdeki sezonunda yeniden yapılanmasında ve kurgusunda çok daha farklı işlere imza atmak zorundayız. Ekonomimizi yavaş yavaş toparlıyoruz. Dolaysıyla transferde çıtayı yukarıya doğru çıkaracağız. Abdullah Avcı’ya sonuna kadar güveniyoruz. ” ifadelerini kullandı.
“Trabzonspor’un menfaatlerine transfer uygunsa yapılacak”Transfer konusunda Avcı ise şu sözleri kullandı: “Transfer konularıyla ilgili olarak da Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan ile her gün 5-6 kez görüşüyoruz. Herkes bu konuyla alakalı harıl harıl çalışıyor. Burada Trabzonspor’un menfaatleri çok önemli. Mevcutta kadromuz var. Çok fazla başa gelmeyecek olayları ve süreçleri yaşadık. Fenerbahçe maçında Trezeguet ve Bakasetas hamle oyuncusuydu bugün ise geldiğimiz nokta ortada. Trabzonspor’un menfaatlerine transfer uygunsa yapılacak. Bununla alakalı olarak örneğin 6-7 tane oyuncuyla görüştük ama olmadı. Premier Lig’e ve başka yerlere gidenler oldu. Bütçesi uygun ve zarar vermeyecek şekilde yapabilirsek yapacağız. 5 gün var. Olmazsa da eğer vazgeçmeden devam edeceğiz.”